Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P9 kompisligan Höst
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 9 0 9 0 9
2 Nosaby IF 1 1 0 1 0 1
3 Åsums BK vit 1 0 1 0 1
4 Åhus HBK Svart 1 0 1 0 1
5 Ovesholms IF 1 0 1 0 1
6 Wä IF orange 1 0 1 0 1
7 Vinnö IF 1 1 0 1 0 1
8 Tollarp IF vit 1 0 1 0 1
9 Fjälkinge IF 1 0 1 0 1
10 Kristianstad FC Randig 1 0 1 0 1

Match

Everöds IF

Tallavallen - Gräs
27 september 2016
18:00

Tollarp IF vit

Referat

Referat: Everöds IF - Tollarp IF vit

Idag var Martin på tjänstresa och jag hade kallat in Niklas som ersättare, full fokus på grabbarna denna dag och därför blir det inget detaljerat referat från matchen, men en summering följer här:

Dagens match spelades hemma på vår vackra Tallavallen och utsedda att döma matchen är våra egna ungdomar från P01/02 Lucas och Anton som genomförde matchen med bravur!

Veckomatcher har vi vid detta laget lärt oss tenderar ha tröttare barn än vid helgmatcherna, så även idag. Vid hämtning på skolan inför matchen såg jag spontan fotboll på skolans fotbollsplan där flertalet av våra spelare deltog mycket aktivt – en härlig syn!
De var mycket svettiga och en del var så varma att de dessutom spelade barkroppade i höstvärmen. Vi som föräldrar får lära oss att fylla på våra barn med mycket vätska och mat som ger de förnyad energi inför matcherna…det är en fröjd att skåda dessa aktiva barn vi har.

Matchen började bra för våra grabbar där det blev fina passningar inom laget. Vi låg rätt i positionerna och det pratades internt inom laget hur man skulle agera från tillfälle till tillfälle. Vi öppnar friskt och kommer igenom deras försvar och får snabbt jubla för mål! Johannes som målvakt i första halvlek hade bra kontroll inom sitt straffområde och fick göra ett par riktigt vassa ingripande.

Tollarp hade ett par mycket duktiga spelare där bollen låg limmad vid fötterna. Vi stod upp bra i vårt försvar och kunde spela oss ur de flesta farligheterna som uppstod.

I paus märktes det tydligt att det var trötta grabbar för dagen, men som brukligt genomför de alltid matcherna med flaggan i topp och så även denna gången.

Fabian steg in i målet i andra och han fick snabbt göra ett par reflexräddningar. Orken tröt på grabbarna en aning i andra…trots detta blev det en bra genomförd match och det syntes glada miner på barnen efter att domaren hade blåst av.

Ett par incidenter med kollisioner, knä som skrapades och näsblod kunde vi ändå summera dagens match som en väl genomförd match med många sevärda situationer ute på plan. Grabbarna spelar en härlig underhållande fotboll!

Träning på torsdag och därefter väntar "Säsongen 2016" sista match borta mot Fjälkinge…nu laddar vi energi depåerna inför denna!